Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

Om Lykkeli design

 

Lykkeli design drives av Gertrud Öttl, og startet opp i august 2013. Jeg har hatt butikk på Epla ett par år, men ønsker nå å starte for megselv. Jeg har bestandig vært allsidig og kreativ, og har drevet med alt fra scrapping av kort, maling, og decoupage til smykker. Det siste året er det smykkedesign som har fanget min interesse, men jeg liker å variere, så her vil du finne litt av hvert, men smykker er blitt en rød tråd blant mine produkter. 

Mine smykker er laget med glede og ingenting gjør meg gladere enn positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, derav kommer navnet "Lykkeli design".

Jeg er opptatt av å bruke kvalitetsprodukter som er slitesterke og har lang levetid, samtidig som jeg fokuserer på rimelige priser. Jeg har en stor forkjærlighet til "ekte råmaterialer" som edelstener, glass og skinn, og er setter spesielt pris på unike smykker som ikke alle andre har, gjerne med positive budskap. Materialer jeg bruker er blant annet ekte lammeskinn, edelstener og swarovskikrystaller i forskjellige varianter. Jeg støper også endel smykker av resin.  

Resin er et tokomponent giftfritt epoxy produkt som er spesielt egnet til smykkelaging. Det er en lang prosess som går over 48 timer til den er herdet. Resultatet blir en krystallklar overflate som gir en unik dybde til motivet.
Dette er ett av mine favorittmaterialer.

Jeg selger og mine smykker i butikk, på sommeren kan du finne ett utvalg av produktene mine på brygga i Helgeroa hos Alvas sommerbutikk. Dersom dudriver butikk og kunne tenke deg å ta inn noen varer fra Lykkeli design må du gjerne ta kontakt!

 

Håper du vil trives i butikken min!

 

Gertrud Öttl

 

 

 

 

 

Velkommen til en hyggelig handel!

 

Gertrud Öttl